Tusen takk for fantastisk bidrag til vår vielse. Vi er kjempe fornøyde, og er glad vi engasjerte deg.

Marit & Andreas - 2022

Må bare få takk deg for i går. Samtlige gjester har skrytt deg opp i skyene, og vi er så glad for at du ville synge på vår store dag. Du har en fantastisk stemme, og skapte en magisk stemning.

Kristin & Njaal - 2022

Tusen tusen takk for en fantastisk fremførelse under vielsen og bryllupsmiddagen vår i går! Det var helt magisk å høre deg i virkeligheten. Du har en utrolig vakker stemme og formidlingsevne. Vi er så glade for at vi engasjerte deg.

Camilla & Jan Birger - 2022

Tusen takk for at du sang så nydelig i vår vielse. Det var helt perfekt og mange har skrytt til oss om hvor flink du var.

Anne-Mari & Stig - 2022

TUSEN hjertelig takk for nydelig fremførelse under vielsen. Du og Ulf var helt magiske sammen, og dere gjorde vielsen perfekt. Jeg klarte ikke holde igjen tårene da du sang «Du er alt eg treng», og jeg får fortsatt gåsehud når jeg tenker på fremførelsen. Du har virkelig en nydelig stemme og vi er så glad for at vi valgte nettopp deg. Det er veldig mange av våre gjester som kommenterte på at du er så flink. Tusen takk for all hjelp i forkant, raske svar, mulighet til og sparre og for at du leverte så til de grader forrige lørdag.

Vi håper vi får muligheten til å høre deg igjen, og tenker at alle brudepar som får høre deg fremover er veldig heldige.

Caroline & Børge - 2022

Tusen, tusen, tusen takk! Dette var HELT fantastisk, og vi er så enormt takknemlige!

Camilla & Houman - 2022

Tusen takk for nydelige sanger i vielsen vår. Det var virkelig helt magisk, og vi kunne ikke drømt om noe finere!
Natalie & Fredrik - 2022

Tusen takk for at du sang i vielsen vår! Det var helt nydelig, og vi har skrytt og anbefalt deg til alle vi kjenner!

Line & Karl Erik - 2022

Tusen tusen takk for de fantastiske sangene i går! Det var magisk og absolutt helt perfekt. Tusen takk for at du hjalp oss å få drømmebryllupet!

Ingrid & Andreas - 2022

Tusen takk! Det ble en fantastisk dag og en veldig fin vielse. Tusen takk for at du tok oppdraget.

Trine & Kenneth - 2022

Du og Ulf skapte magi! Stemmen din traff oss rett i hjertet og gjorde hele rommet spesielt. Det var så rent og nydelig! Vi er så fornøyde at vi vil anbefale deg til alle som skal gifte deg. Du gjorde vielsen unik!

Silje & Samy - 2021

Tusen takk for nydelig framføring på lørdag! Det ble utrolig stemningsfylt og vi kunne ikke vært mer fornøyd med dagen. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger på din opptreden. Takk for at du kunne stille med eget anlegg og hjelpe til som «DJ»! 

Kristine & Håkon - 2021

Vi var så heldige å få kunne bruke Gry Anette som solist i vårt bryllup. Fra første gang jeg tok kontakt var hun på tilbudssiden. Hun ordnet alt med organisten og sørget for at jeg som stresset brud kunne senke skuldrene litt ekstra. Da vår store dag kom imponerte hun oss alle med sin nydelige stemme, sitt flotte vesen og sin ro. Hun synger som en engel og hun gjorde sangene, om mulig, enda vakrere. Vi er så takknemlige for at du ville stille opp for oss og for den fantastiske opplevelsen du ga oss. Du gjorde dagen enda mer perfekt enn vi trodde var mulig!

Astrid & Mats - 2021

Tusen takk for fantastisk oppdrag. For en nydelig stemme du har! Takk for at du bidro til at dagen vår ble helt magisk og akkurat som vi ønsket det!

Alisa & Jørund - 2021

Tusen hjertelig takk for fantastisk bidrag under vielsen vår, vi nøt hvert ord du sang. Sangstemmen din var så vakker og følelsesladet at det ikke var et tørt øye blant gjestene. Vi er veldig glad for at vi valgte akkurat deg! Flere av bryllupsgjestene kommenterte at vielsen var helt magisk, og du var en stor bidragsyter til det. 

Lisa Kristine & Lars Petter - 2021

Tusen takk! Du gjorde vielsen vår helt nydelig og vi har fått så mange tilbakemeldinger på hvor dyktig du er. Det var helt fantastisk!

Irene & Thor Olav - 2020

Dagen vår ble helt magisk og vi er så fornøyde! Du bidro til å gjøre vielsen vår veldig spesiell og flere har kommentert musikken og sangene fra deg som utrolig vakkert. Vi er kjempefornøyde!

Ingrid & Anders - 2020

En stor takk til deg og Bendik som så til de grader leverte for oss på den store dagen. Fortsatt gåsehudfaktor ved tanken på sangene, som går rett inn i minneboka.

Kristin & Mari - 2020

Gry har en fantastisk evne til å formidle, og en nydelig stemme som rørte både oss og våre gjester. Takk for at du gjorde dagen vår komplett og til vår egen!

Maren & Carl - 2020

Tusen takk for magisk musikk i vår vielse, det var virkelig nydelig.

Christina & Stian - 2020

Gry har en nydelig stemme og en fantastisk fremføring som bidro til å skape magi i vår vielse. Hun er profesjonell og det er gull verdt at hun tar seg av alt det praktiske rundt det musikalske. Vi anbefaler Gry på det varmeste!

Kirsti & Lars - 2019

Gry synger fantastisk og vi fikk en nydelig vielse takket være henne! Hun har en vakker stemme og hennes fremføring traff oss alle i hjerterota. Hun har en sjarmerende utstråling og er lett å samarbeide med. I tillegg tok hun seg av alt det praktiske rundt planlegging og fremføring på en proff måte!

Vi vil anbefale Gry på det varmeste!

Lise & Per - 2019