OM MEG

Foto: Tessa Moan Photography

Jeg er utdannet fra University of Wolverhampton med en bachelor i utøvende populærmusikk. Jeg har lang erfaring fra ulike scener og prosjekter - både her hjemme og i utlandet, jeg har et bredt repertoar og en god sjangerforståelse.


Bryllupsinteressen har alltid vært tilstede, men det var først da jeg planla mitt eget bryllup i 2014 at jeg skjønte at dette skulle bli min lidenskap i livet. Jeg har sunget i mange bryllup, inkludert mitt eget, og jeg vet hva som kreves for å planlegge den perfekte dagen. Jeg vil hjelpe deg med å ta gode musikalske valg for din vielse og din feiring, og jeg vil bidra til at du har én ting mindre å tenke på under planleggingsprosessen.

SOUNDCLOUD

Fun Facts ✨

✓ Jeg kommer fra Morgedal i Telemark og har nynorsk dialekt!


✓ Jeg har alltid med meg en ekstra ledning tilfelle den som er i kirken/lokalet ikke er lang nok!


✓ Jeg har alltid gaffateip i veska slik at ledninger kan teipes og bruden slipper å snuble...


✓ Jeg har alltid en backup-plan dersom noe uforutsett skulle skje!

Foto: Tessa Moan Photography

Jeg har mange års erfaring fra bryllupsbransjen og jeg har et brennende ønske om at akkurat DIN bryllupsdag skal bli helt unik. Velger du meg som din bryllupssanger skal du være trygg på at dine ønsker og drømmer blir ivaretatt, og at det er høy kvalitet over det som blir levert.

Jeg tar meg av alt det praktiske rundt planleggingen av det musikalske, kontakt med organist, kontakt med andre musikere, noter og evt annet utstyr. Jeg tilpasser sangene etter dine ønsker - det være seg endring av tekst eller melodi, og jeg stiller med anlegg dersom det er behov.

Har du lyst til at jeg skal være din bryllupssanger?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Gry synger fantastisk og vi fikk en nydelig vielse takket være henne! Hun har en vakker stemme og hennes fremføring traff oss alle i hjerterota. Hun har en sjarmerende utstråling og er lett å samarbeide med. I tillegg tok hun seg av alt det praktiske rundt planlegging og fremføring på en proff måte! 

Vi vil anbefale Gry på det varmeste!

LISE & PER - JUNI 2016