TJENESTER OG PRISER

Jeg tilbyr solosang til vielse, bryllupsmiddag og fest - alt skreddersydd etter dine ønsker! Jeg hjelper deg med alt det musikalske, fra planlegging til gjennomføring. Jeg tar meg av alt det praktiske rundt planleggingen; kontakt med organist, kontakt med andre musikere, noter og evt annet utstyr. Jeg tilpasser sangene etter dine ønsker - det være seg endring av tekst eller melodi, og jeg stiller med anlegg dersom det er behov.

Har du en helt spesiell sang du ønsker deg eller trenger du tips til å finne dine sanger til bryllupet?

Ta kontakt så finner vi den beste løsningen for deg!

TUSEN hjertelig takk for nydelig fremførelse under vielsen. Du og Ulf var helt magiske sammen, og dere gjorde vielsen perfekt. Du har virkelig en nydelig stemme og vi er så glad for at vi valgte nettopp deg.

Tusen takk for all hjelp i forkant, raske svar, mulighet til og sparre og for at du leverte så til de grader forrige lørdag.

Vi håper vi får muligheten til å høre deg igjen, og tenker at alle brudepar som får høre deg fremover er veldig heldige.

VIELSE

Vielsen er spesiell og den symboliserer starten på en av de største dagene i ditt liv. Det å ha en bryllupssanger som fremfører én eller flere sanger under vielsen vil sette et ekstra personlig preg på seremonien. Kanskje har dere en sang som er bare deres, et spesielt minne eller en spesiell opplevelse dere har til en bestemt låt? Jeg synger gjerne i bryllupet ditt, og jeg er gledelig behjelpelig med forslag og valg av sanger.

VIELSE I KIRKEN

Dersom vielsen er i en kirke bruker jeg organisten som spiller den dagen til å akkompagnere meg. Det eneste du trenger å tenke på er hvilke sanger du ønsker, samt sette meg i kontakt med organisten - så tar jeg dialogen derfra. 

Pris for solosang i kirken: fra 4000,-

UTENDØRS VIELSE

Dersom vielsen er utendørs kan jeg stille med anlegg, samt musiker eller lydfil. Jeg tar meg av alt det praktiske rundt det musikalske - som lyd og andre tekniske behov.

Pris for solosang i utevielse: fra 6000,-

BRYLLUPSMIDDAG OG FEST

Ønsker du å løfte bryllupsmiddagen et ekstra hakk? Ett eller flere soloinnslag er en sikker vinner! Det kan være en sang dere begge har et forhold til, eller det kan være en overraskelse fra den ene til den andre. Kanskje er du ikke så glad i å holde tale? Da kan du si det du føler med en sang istedenfor.

Kanskje ønsker du livemusikk til brudevalsen eller innslag av dine favorittlåter i løpet av kvelden? Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg.

Pris for solosang til bryllupsmiddag og fest: fra 7000,-

Alle priser er inkludert reising, og jeg synger så mange sanger som du ønsker. Alle priser er fra-priser og vil variere ut i fra oppsett, antall musikere og antall timer.

Foto: Canva

JEG HJELPER DEG MED ALT DET MUSIKALSKE,

FRA PLANLEGGING TIL GJENNOMFØRING!

Jeg har mange års erfaring fra bryllupsbransjen og jeg har et brennende ønske om at DIN bryllupsdag skal bli helt unik, og akkurat slik du ønsker deg!

Velger du meg som din bryllupssanger skal du være trygg på at dine ønsker og drømmer blir ivaretatt, og at det er høy kvalitet over det som blir levert.

Jeg tar meg av alt det praktiske rundt planleggingen av det musikalske, kontakt med organist, kontakt med andre musikere, noter og evt annet utstyr. Jeg tilpasser sangene etter dine ønsker - det være seg endring av tekst eller melodi, og jeg stiller med anlegg dersom det er behov.

TIPS OG INSPIRASJON

HVORDAN VELGE RIKTIGE SANGER?

Lurer du på hvordan du velger sanger, hvordan en vielse foregår eller hvilke salmer som passer til bryllup?

Kanskje finner du både tips og inspirasjon her.

SANGER TIL BRYLLUP

Det er noen sanger vi bare forbinder med bryllup, noen er mer vanlig enn andre, men det er helt lov å tenke utenfor boksen. Kanskje har dere en sang som er "bare deres", en sang som vekker et spesielt minne dere har sammen, sangen dere danset deres første dans til? Det er et hav av muligheter der ute, men mitt beste tips er å velge noe som betyr noe for dere. 

LES MER...

SALMER TIL VIELSE

Gifter du deg i kirken er det noen regler du må følge, men du står likevel fritt til å sette sitt personlige preg på vielsen. Du kan velge å ha solistinnslag til både innmarsj, utmarsj, før og etter ekteskapsinngåelsen - men noen salmer må du likevel ha med. Det er vanlig å ha 2-3 salmer i vielsen, litt avhengig av hvor mange soloinnslag du ønsker å ha.

LES MER...

Følg meg gjerne på