TJENESTER OG PRISER

Jeg tilbyr solosang til vielse, bryllupsmiddag og fest - alt skreddersydd etter dine ønsker!

Jeg hjelper deg med alt det musikalske, fra planlegging til gjennomføring.

Har du en helt spesiell sang du ønsker deg eller trenger du tips til fine sanger til bryllup?


Ta kontakt så finner vi den beste løsningen for deg!

KONTAKT

VIELSE

Vielsen er spesiell og den symboliserer starten på en av de største dagene i ditt liv. Det å ha en bryllupssanger som fremfører én eller flere sanger under vielsen vil sette et ekstra personlig preg på seremonien. ​Kanskje har dere en sang som er bare deres, et spesielt minne eller en spesiell opplevelse dere har til en bestemt låt? Jeg synger gjerne i vielsen, og jeg er gledelig behjelpelig med forslag og valg av sanger.

Pris for sang i vielse: fra 4000,-

BRYLLUPSMIDDAG

Ønsker du å løfte bryllupsmiddagen et ekstra hakk? Ett eller flere soloinnslag er en sikker vinner! Det kan være en sang dere begge har et forhold til, eller det kan være en overraskelse fra den ene til den andre. Kanskje er du ikke så glad i å holde tale? Da kan du si det du føler med en sang istedenfor.

Pris for sang til bryllupsmiddag: fra 4000,-

BRYLLUPSFEST

Ønsker du solosang til brudevalsen eller kanskje live musikk hele kvelden? Alt er mulig, og det er du som setter rammene. Jeg har lang erfaring fra både små og store scener og tar gjerne med meg én eller flere instrumentalister om du ønsker en duo, trio eller kanskje et helt band.

Priser for livemusikk til festen kommer an på hva du ønsker og hvor mange instrumentalister du ønsker jeg skal stille med.

Trenger du hjelp til å finne den perfekte sangen til ditt bryllup? Her kan du se et lite utdrag av sanger til bryllup, og finner du ikke din favoritt på listen er det bare å ta kontakt - jeg etterkommer de fleste ønsker!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk! Meldingen din er sendt.